Rr, rratusca, rromurica

September 3, 2009

Recent a fost o mica problema la concertul unei prestigioase fosta cantareata, actuala dansatoare, care in culmea blonzimei si in lipsa unor personaje in PR-ul dansei care sa-i explice cum stau lucrurile in Romania, a binevoit sa tina un discurs semi-politic vis-a-vis de “discriminarea” cetatenilor de etnie Rroma din minunata noastra tarisoara. Proasta miscare. Inainte de a continua, tin sa mentionez ca nu am nici o problema cu nici o minoritate sau majoritate etnica, sexuala, animala etc. Insa, am o problema cu acesti autoproclamati rromi de pe la noi, care se plang constant ca “Da’ ha orbei, domnu’ , ca noi nu vrea sa furam… da’ hce sah fahcem dohnu dacah rumanih ne urasteh?”.

Hai s-o luam si mai simplu, cunosc un caz dragut dintr-un anumit oras in care prietenul nostru, Tzi-Gan, de etnie rroma a fost mutat deoarece casuta lui din balegar , carton si lemn  a fost luata de viitura. Ca sa ii sprijine , autoritatile locale din acel oras au DONAT un bloc nou, intreg de apartamente tuturor cetatenilor din satra, indiferent de faptul ca aveau acte de identintate sau nu. Peste cateva zile, Tzi-Gan si cu fratii lui ardeau de zor mobila in casa pentru incalzire. Poate incalzirea globala…

Si in ultimul rand, sa nu uitam ca romanii-s spaima (h)Europei. Din ce cauza suntem noi spaima europei ? Din cauza unor ciorditori care au reusit sa iasa din tara si si-au facut de cap prin Europa, furand tot ce-au prins, cersind si facandu-ne de cacat. Un exemplu bun poate fi luat in Italia, unde a inceput o adevarata vanatoare de capete dupa ce un rrom din (r)Romania a ucis o tanti. Mailat, futu-te-n gura!

Morala: Fah madoano, ia-ti de-acela de relatii publice mai bun , fah , ca altfel s-ar putea sa iei si data viitoare morocanu’ in gura de la fratii tai rromani din rromania.

Morala serioasa: Ma repet, nu am nici o problema cu nimeni, dar nu mi se pare normal ca niste recidivisti , niste scursuri si niste neadaptati societatii sa aiba mai multe beneficii ca mine si sa se pise pe capul meu de la distanta! Tot respectul pentru cetatenii de etnie rroma care studiaza sau care lucreaza. Muie la restu’ “careh furah, mancatzash!”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: